Zoekt u een band voor een bruiloft, huwelijksfeest of bruiloftsfeest, dan bent u bij band “Escape” aan het juiste adres. Al jaren speelt Escape op allerlei bruiloften van fris getrouwd tot 12,5 jaar, 25 jarig en zelfs 50 jarige huwelijken. Door het enorme repertoire kan Escape ook op al deze bruiloften spelen. Er is muziek en entertainment voor jong en oud.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld.

Band voor een bruiloft
Band voor een bruiloft

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen. Tijdens onze 15 minuten pauze, houden wij de pauzetijd zo kort en zo weinig mogelijk Zodat uw feest niet stil kan vallen.

Wij zijn ook heel flexibel met onze pauzes, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren. Dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Band voor een Bruiloft ervaren en flexibel

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij vergeleken worden met een 5 of 6-mans formatie.

Band voor een bruiloft
Band voor een bruiloft

U kunt ons band ook bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan. Of u kunt ons emailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Sluit Menu