Coverband Apeldoorn voor uw bruiloft in Apeldoorn gezocht? Of een Coverband voor een Bruiloft of huwelijksfeest in de omgeving van Apeldoorn? Band Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen!

Coverband Apeldoorn

Onze coverband staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment.  Deze Coverband is niet zomaar een band, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de Hollandse krakers zijn wij niet vergeten.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij zorgen op een muzikaal verantwoorde wijze de nummers achter elkaar aan te spelen. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest altijd een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden overal op.

Totaal pakket Coverband Apeldoorn

Coverband Apeldoorn levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Coverband Apeldoorn live

Coverband Apeldoorn
Een Coverband voor een feest, bruiloft

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk de Hollandse meezingers in onze repertoire zijn uitgebreid aanwezig!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze coverband spelen wij niet alleen in de regio Apeldoorn, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kunt u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij  voeren ons vak al sinds 1994 uit. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn

Wij als muzikanten of artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Het is gratis en vrijblijvend!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor Coverband Den Haag 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

Coverband Apeldoorn reist door heel Nederland.

Coverband Apeldoorn
Coverband Apeldoorn

Of navigeer verder:

Almere Den Bosch Groningen Rotterdam
Amersfoort Den Haag Haarlem Tilburg
Amsterdam Deventer Hoofddorp Utrecht
Apeldoorn Dordrecht Leeuwarden Venlo
Arnhem Eindhoven Leiden Zaandam
Breda Emmen Maastricht Zoetermeer
Delft Enschede Nijmegen Zwolle