Band voor een bruiloft of huwelijksfeest

Band voor een bruiloft of huwelijksfeest gezocht? Zoekt u een band voor uw bruiloft? Dan is Band Escape de ultieme band voor uw bruiloftsfeest, trouwerij of huwelijksfeest.

Band voor een bruiloft of huwelijksfeest

Op de dag van uw leven moet ook het feest van uw leven gehouden worden. En precies dit kan Coverband Escape voor u verzorgen. Mede door hun jarenlange ervaring met het optreden op vele bruiloften, huwelijksfeesten en trouwerijen.
Wij treden, door geheel Nederland, op bruiloften en huwelijksfeesten op.

Flexibele band

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Ook in de eventuele pauzes van de band verzorgen wij de pauzemuziek. Ook kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Ook zijn wij heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen. Band voor een bruiloft of huwelijksfeest

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen. Hierdoor kunnen wij voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort. Daarom kunnen wij makkelijk concurerren met een 5 of 6-mans formatie.

“De kwaliteit en het geluid van een grote professionele band en de prijs is betaalbaar, dat is twee vliegen in één klap”

12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk, geen probleem, het repertoire van Escape kan elke bruiloft aan.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over prijzen, doet u dan een vrijbljivende offerte aanvraag, wij nemen direct contact met u op.

De Bandleden

Band voor een bruiloft of huwelijksfeest
Zie ook onze andere pagina’s: