Dj huren bruiloft? Dan bent u bij band Escape aan het juiste adres. Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mag een bruiloft dj tijdens jullie feest zeker niet ontbreken. Onze bruiloft dj is een perfectionist en zeer ervaren en kan de juiste bruiloft muziek op jullie feest mixen. Met een dj van Escape kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garantie.

Dj huren bruiloft
Dj huren bruiloft met garantie

De beste bruiloft dj voor een eerlijke prijs vindt je bij ons, zodat jullie huwelijk tot een spetterend feest kan worden gerealiseerd. Ook voor je receptie, jubileum of ceremonie zijn wij u graag vakkundig van dienst. Onze DJ’s hebben al op alle mogelijke trouwfeesten gedraaid en weten hierdoor precies wat voor sfeer jullie bruiloft nodig heeft.

Dj huren bruiloft en zelf bestemmen

Wat jullie zelf kunnen doen, is de avond van je leven beschrijven en zelf bestemmen. En vertel ons wat jullie de ideale dansmuziek vinden, én uiteraard die van jullie gasten, zodat wij de rest kunnen regelen. Zo zorgt onze DJ voor het perfecte feest, en kunnen jullie alleen nog maar genieten. Dé perfecte bruiloft DJ huur je zorgeloos bij band Escape!

Dj huren bruiloft meer info

Wil je eerst meer informatie over wat een bruiloft DJ is?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Voor en achternaam

Benieuwd naar de prijs voor jullie unieke bruiloftsfeest? Ontvang direct jullie persoonlijke offerte!

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij staan garant voor jullie spetterende feestavond vol entertainment. Onze DJ is niet zomaar een DJ, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend bruiloftfeest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze. Onze band bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod; van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. Wij zorgen voor een muzikaal verantwoorde wijze van het door elkaar draaien van twee of meer muzieknummers. Zo blijft uw bruiloftsfeest, of huwelijksfeest altijd spetterend en heet.

Bruiloft dj huren
Bruiloft dj huren bekijk ons aanbod!

  Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Dus een Dj huren bruiloft voor het ultieme feest van jullie leven doe je bij band Escape.

Interactie met publiek

Onze bruiloft DJ zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape mede over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow, hierdoor klinkt Escape niet alleen goed maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld. Onze band heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non stop mix van pop, Latin en dansnummers.

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Aanwezigheid/aanvang

Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlocatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen. Een soundcheck  doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

De formatie

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Totaal pakket Dj huren bruiloft

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet.

Symbolen van de huwelijksjubilea

Bruiloftsband Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijksjubliea. Daarom vind u hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.


Zie ook onze andere pagina’s:

Feestband