Coverband Zuid Holland gezocht? Voor een bruiloft of feest in Zuid Holland? Of een Cover band voor een verjaardag of bedrijfsfeest in Zuid Holland? Wij reizen graag door heel Nederland om met onze muziekgroep bij u te komen spelen!

We hebben een goed gevulde agenda. Wij spelen uiteraard alle covers die u maar wenst. Als het nu gaat om een jaren zeventig feest, of studentenfeest. Wij zorgen voor de juiste sfeer als coverband Zuid Holland.

Coverband Zuid Holland

Coverband Escape bestaat al sinds 1994. Wij bieden u een enorm groot- repertoire en hebben jarenlange ervaring met het spelen van livemuziek. Dit onderscheidt ons van andere coverbands.
Wij zijn geen hobbyband die alleen maar in het weekeinde speelt. Onze band is een zéér professionele band, die dagelijks de nieuwste hits uit de huidige top 40 repeteert.

Bekijk en download hier onze repertoirelijsten:

Vertel eens wat over deze band

Coverband Zuid Holland

Onze coverband heeft een zeer goede performance op het podium en een zéér modern repertoire, dit zijn de kenmerken van deze Coverband.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt onze band de juiste band voor uw huwelijksfeest, bruiloft of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de mooiste omlijsting die er bestaat voor uw feest.

Offerte / meer informatie

Vraag hier uw vrijblijvende offerte of meer informatie aan. Wij zijn er voor al u vragen en staan 7 dagen per week voor u klaar, om al uw vragen en wensen te bespreken.

Offerte aanvraag

Zie ook onze overige pagina’s:

Coverband voor een bedrijfsfeestAllround coverband
Nederlandse bandBruiloft band boeken
Coverband Den HaagLive band
Live band bruiloftPartyband
Band voor bedrijfsfeestenCoverband voor een Bruiloft

 

Of navigeer verder:

Zuid HollandGelderlandFlevolandOverijssel
Noord HollandUtrechtGroningenFriesland
Noord BrabantZeelandDrentheLimburg

 

Sluit Menu