Coverband Overijssel gezocht? Voor een bruiloft of feest in Overijssel? Of een Cover band voor een verjaardag of bedrijfsfeest in Overijssel? Wij reizen graag door heel Nederland om met onze muziekgroep bij u te komen spelen!

We hebben een goed gevulde agenda. Wij spelen uiteraard alle covers die u maar wenst. Als het nu gaat om een jaren zeventig feest, of studentenfeest. Wij zorgen voor de juiste sfeer als Coverband Overijssel.

Coverband Overijssel

Coverband Escape bestaat al sinds 1994. Wij bieden u een enorm groot- repertoire en hebben jarenlange ervaring met het spelen van livemuziek. Dit onderscheidt ons van andere coverbands.
Wij zijn geen hobbyband die alleen maar in het weekeinde speelt. Onze band is een zéér professionele band, die dagelijks de nieuwste hits uit de huidige top 40 repeteert.

Bekijk en download hier onze repertoirelijsten:

Vertel eens wat over deze band

Coverband Overijssel

Onze coverband heeft een zeer goede performance op het podium en een zéér modern repertoire, dit zijn de kenmerken van deze Coverband.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt onze band de juiste band voor uw huwelijksfeest, bruiloft of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de mooiste omlijsting die er bestaat voor uw feest.

Offerte / meer informatie

Vraag hier uw vrijblijvende offerte of meer informatie aan. Wij zijn er voor al u vragen en staan 7 dagen per week voor u klaar, om al uw vragen en wensen te bespreken.

Offerte aanvraag

Zie ook onze overige pagina’s:

Coverband voor een bedrijfsfeest Allround coverband
Nederlandse band Bruiloft band boeken
Coverband Den Haag Live band
Live band bruiloft Partyband
Band voor bedrijfsfeesten Coverband voor een Bruiloft

Of navigeer verder:

Zuid Holland Gelderland Flevoland Overijssel
Noord Holland Utrecht Groningen Friesland
Noord Brabant Zeeland Drenthe Limburg

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band… Lees Meer>>>

Sluit Menu