Coverband Limburg gezocht? Voor een bruiloft of feest in Limburg? Of een Cover band voor een verjaardag of bedrijfsfeest in Limburg? Wij reizen graag door heel Nederland om met onze muziekgroep bij u te komen spelen!

We hebben een goed gevulde agenda. Wij spelen uiteraard alle covers die u maar wenst. Als het nu gaat om een jaren zeventig feest, of studentenfeest. Wij zorgen voor de juiste sfeer als coverband Limburg.

Coverband Limburg

Coverband Escape bestaat al sinds 1994. Wij bieden u een enorm groot- repertoire en hebben jarenlange ervaring met het spelen van livemuziek. Dit onderscheidt ons van andere coverbands.
Wij zijn geen hobbyband die alleen maar in het weekeinde speelt. Onze band is een zéér professionele band, die dagelijks de nieuwste hits uit de huidige top 40 repeteert.

Bekijk en download hier onze repertoirelijsten:

Vertel eens wat over deze band

Coverband Limburg

Onze coverband heeft een zeer goede performance op het podium en een zéér modern repertoire, dit zijn de kenmerken van deze Coverband.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt onze band de juiste band voor uw huwelijksfeest, bruiloft of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de mooiste omlijsting die er bestaat voor uw feest.

Offerte / meer informatie

Vraag hier uw vrijblijvende offerte of meer informatie aan. Wij zijn er voor al u vragen en staan 7 dagen per week voor u klaar, om al uw vragen en wensen te bespreken.

Offerte aanvraag

Wat is een coverband? Wat voor repertoire speelt een coverband? Is zo’n band wat voor mijn feest of evenement?

Wat is een Coverband Limburg?

 

Coverband Limburg

Een groep muzikanten die herkenbare en bekende liedjes naspelen. Deze nummers staan bekend als covers. Ze spelen dus geen eigen werk of songs die ze zelf geschreven hebben. Hierdoor zijn coverbands uitermate geschikt voor feesten.

De feesten en plekken waar coverbands over het algemeen veel spelen zijn. Onder andere bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten en in muziekcafés of strandtenten. Maar natuurlijk ook op een kermis, dorpsfeest of een tentfeest.

Band repertoire

De liedjes in het repertoire van een coverband zijn van verschillende genres en uit verschillende tijden. Deze tijden worden vaak 60’s, 70’s, 80′, 90, 00’s of 10’s genoemd. Natuurlijk verwijzen deze termen naar de decennia dat deze nummers geschreven zijn en populair waren.

Voordeel van een Coverband Limburg

Coverband Limburg
Coverband Limburg

Het grote voordeel van dit soort bands is dat deze een zeer breed repertoire hebben. Hierdoor speelt deze band muziek voor iedere leeftijdsgroep en naar ieders smaak. Dit is het tegenovergestelde van wat een tributeband doet. Dit soort bands speelt alleen maar het repertoire van één artiest of band.

Verschillende Coverbands

Natuurlijk zijn er veel verschillende coverbands. Je hebt rock-coverbands, die overwegend rock-covers spelen. Natuurlijk zijn er ook soul of top 40 coverbands. De namen zeggen eigenlijk direct al wat voor soort repertoire deze coverbands hebben.

Coverband bruiloft of bedrijfsfeest

Zeer populair op bruiloften en bedrijfsfeesten zijn deze bands vanwege hun brede repertoire. Doordat meestal op dit soort feesten gasten van alle leeftijden aanwezig zijn, is het essentieel dat de band muziek voor iedere leeftijdsgroep kan spelen.


Zie ook onze overige pagina’s:

Coverband voor een bedrijfsfeest Allround coverband
Nederlandse band Bruiloft band boeken
Coverband Den Haag Live band
Live band bruiloft Partyband
Band voor bedrijfsfeesten Coverband voor een Bruiloft

Of navigeer verder:

Zuid Holland Gelderland Flevoland Overijssel
Noord Holland Utrecht Groningen Friesland
Noord Brabant Zeeland Drenthe Limburg

 

 

Coverband Limburg
Coverband Limburg