band boeken of huren
Band boeken doet u bij band Escape

Wilt u een professionele Band boeken? Ook bij het boeken van een band, kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht! Daarom denken wij als band met uw mee, want muzikaliteit en vakmanschap zijn de eigenschappen waarmee je, je als band onderscheidt van andere bands.

De perfecte band boeken

Onze band bestaat als sinds 1994 en heeft al op alle mogelijke bruiloften, huwelijken en feesten met veel succes gespeeld. Bekijk onze honderden reviews maar eens op Google of onze Social Media. Voor het boeken van een band, komt u eerst eens gezellig bij ons kijken tijdens een optreden. In onze agenda vind u meer informatie over onze openbare optredens.

Band boeken met de beste live muziek

Mensen houden al eeuwen van live muziek. Het is een uitstekende manier om emoties te kunnen delen en uiten. Eigenlijk kan muziek alles! Het kan je opvrolijken en muziek kan je tot rust brengen maar, ook in beweging brengen.
Wat is er nu leuker dan op een feest te genieten van live muziek? Een band boeken of huren is daarom een logische keuze. Ben je opzoek naar een betrouwbare band met veel ervaring? Dan bent u bij Band Escape aan het juiste adres.
 
Voor ieder feestje en elke gelegenheid kunt u bij ons een passende band boeken. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, festival of evenement.
 
Wij verzorgen goede live muziek voor de muzikale omlijsting van uw feest. Band Escape huren is via onze website snel en eenvoudig geregeld.

Voor iedere leeftijd een band boeken

Voor iedere leeftijd voor jong en oud is er onze live band te huren. Die jullie feest voorziet van de allerbeste live muziek. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een band of artiest zoekt. Wij hebben altijd een passend aanbod.

Waarom de Escape een band boeken?

Door meer als 30 jaar ervaring en onze enorme repertoire kunnen we u bieden wat u zoekt. Als bandleden door ziekte verhinderd zijn op de afgesproken datum van uw optreden? Dan zorgen wij altijd voor een passende vervanging.
 
Heeft u nog vragen met betrekking tot een band boeken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Band Escape heeft jarenlange ervaring en iedere muziekstroom al mee gemaakt, zei repeteren wekelijks om zo ook de laatste hits uit de top 40 van deze week te kunnen spelen. Hun succes is het enorme repertoire waar veel bands niet aan kunnen tippen. Wij zijn geen hobby band maar professionele muzikanten.

Repertoire-lijst-Escape

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Band boeken
Band boeken

Band boeken of huren

Een spetterende band gezocht? Voor een personeelsfeest, huwelijksfeest of bruiloftsfeest dan is coverband Escape de ultieme band voor uw feest. Door de jarenlange ervaring van deze band wordt ieder feest een knalfeest.

Zijn er nog vragen over onze band of acts, wat de kosten zijn van het boeken van een coverband? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gratis en vrijblijvend het offerte formulier in of  neem contact met ons op.

De formatie van onze band

Band boeken of huren

De formatie van onze band bestaat uit 3 bandleden die ieder goede solozang en verschillende muziek instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant
verrassend om naar onze band te luisteren. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden.

Band Escape heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers.


Offerte, informatie aanvraag

Band boeken of inhuren? Wij zijn er voor al uw vragen!

Offerte aanvraag

Band boeken voor ieder feest

Onze band speelt op alle feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten festivals en huwelijken. De band is breed inzetbaar, zo spelen wij rock classics, popnummers, golden olies maar ook nummers uit de top 40 van deze week.
Het aanwezige publiek vindt het fijn wanneer ze gezien en gehoord worden tijdens een optreden. Dit betekent ook dat ze de aandacht langer vasthouden. Door onze ervaring weten wij dit ook altijd goed vast te houden en van u feest het feest van uw leven te maken.

Huwelijksverjaardag

Echtpaar op hun gouden huwelijk

Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat zij een bepaald aantal jaren zijn getrouwd. Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt. Lees Meer>>>