Bruiloftband Zoetermeer gezocht? of een live band voor uw bruiloft in de omgeving van Zoetermeer? Of een bruiloftband Zoetermeer voor uw trouwfeest of huwelijk feest of bruiloft in de omgeving van Zoetermeer?
Bruiloftband Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen!


Wat is een coverband /
Bruiloftband Zoetermeer

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band. Lees Meer>>>


Band voor bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten kunt u bij onze Bruiloftband Zoetermeer terecht:

Band voor bedrijfsfeesten gezocht? Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band, dan is ” Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw bedrijfsfeesten of personeelsfeesten. Door het enorme repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de allernieuwste hits uit de top 40… Lees Meer>>>


Bruiloft dj inhuren?

Bruiloft DJ inhuren of een band huren voor een bruiloft? Dan bent u bij coverband Escape aan het juiste adres want bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Bij coverband Escape boekt u gegarandeerd een professionele bruiloft DJ.Wilt u graag een band met een bruiloft DJ voor op uw feest? Is een band alleen niet genoeg? Houdt u van afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloft band Escape in combinatie met een DJ geboekt worden. Lees Meer>>>

Bruiloftband Zoetermeer in de Palm

Biografie Bruiloftband Zoetermeer

bruiloftband zoetermeer
Bruiloftband Zoetermeer

De Nederlandse Bruiloftband Zoetermeer (Escape) is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyboarder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over en vormde de formatie Escape. Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

1995 weer helemaal terug

Vanaf 1995 was Escape weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Beste coverband in Duitsland

bruiloftband zoetermeer

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band Escape bij elkaar gebleven toen helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven. Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen. Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

bruiloftband zoetermeer
Bruiloftband Zoetermeer

Het Jaar 2017 tot 2019

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken, zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met Joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee, en inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019.

Voor nog meer informatie zie onze band informatie pagina…

 

Of navigeer verder:

AlmereDen Bosch
AmersfoortDen Haag
AmsterdamDeventer
ApeldoornDordrecht
ArnhemEindhoven
BredaEmmen
DelftEnschede
GroningenRotterdam
HaarlemTilburg
HoofddorpUtrecht
LeeuwardenVenlo
LeidenZaandam
MaastrichtZoetermeer
NijmegenZwolle

 

Zie ook onze andere pagina’s

Coverband met DJ

Band met een DJ

Band biografie – Coverband Escape

Bruiloftmuziek

Einde Bruiloftband Zoetermeer pagina.

Sluit Menu