Bruiloft band Leeuwarden gezocht? of een live band voor uw bruiloft in de omgeving van Leeuwarden? Of een bruiloft band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in de omgeving van Leeuwarden? Bruiloft band Leeuwarden reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen!

Voor iedere bruiloft

Bruiloft band Leeuwarden

Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze. Als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.

Professionele bruiloft band Leeuwarden

Gaat uw trouwen, dan is de bruid en bruidegom bij allround band Escape aan het juiste adres. Onze ultieme cover band speelt al sinds 1994 door heel Nederland op bruiloften en feesten. Onze band is een zeer ervaren en professionele band.

De grote dag

De grote dag waarop uw bruiloft is gepland wordt een fantastisch feest, bruiloft met onze ervaren muzikanten garanderen wij uw de aller mooiste dag van uw leven. Band Escape is niet alleen de beste coverband, maar ook een professionele live band die op iedere bruiloft, bedrijfsfeest of feest de beste live muziek speelt. Een cover band voor een bruiloft is een band die populaire hits en liedjes speelt die op een bruiloftsfeest. Onze bruiloft band zorgt voor een gezellige feeststemming en die ook herkenbaar zijn voor alle gasten op uw bruiloft.

Meer informatie / band boeken aanvraag bruiloft band

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina. Of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Alvast bedankt voor uw interesse!!

Interactie met publiek

Bruiloft band Leeuwarden

Onze bruiloft band Leeuwarden zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape mede over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow, hierdoor klinkt Escape niet alleen goed maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

 

Of navigeer verder:

Almere Den Bosch
Amersfoort Den Haag
Amsterdam Deventer
Apeldoorn Dordrecht
Arnhem Eindhoven
Breda Emmen
Delft Enschede
Groningen Rotterdam
Haarlem Tilburg
Hoofddorp Utrecht
Bruiloft band Leeuwarden Venlo
Leiden Zaandam
Maastricht Zoetermeer
Nijmegen Zwolle

Zie ook onze overige pagina’s:

Band boeken of huren

Partyband

Live band

Live muziek voor een bruiloft

25 jarig huwelijk

Nederlandse band