Bruiloft band Den Bosch gezocht voor uw bruiloft? of een liveband voor uw bruiloft in de omgeving van Den Bosch? Of een bruiloft band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in de omgeving van Den Bosch?
Bruiloft band Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen!

Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor onze band. Het unieke en zeer uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Bruiloft band Den Bosch

bruiloft band den bosch

Heeft u liever een dj of een cover band voor de avond of een leuke live band met goede live muziek? Dit zijn ook een van de mogelijkheden van onze band. Een bruiloft moet een geweldig feest worden op jullie bruiloft moet het spetteren van geluk. onze band is gespecialiseerd in een geslaagd feest.

Wij zijn graag op jullie feest en zorgen dat de grote dag van jullie leven ook een onvergetelijk mooi dag wordt, daarom zien wij jullie ook graag eens een keer bij een van onze live optredens. U kunt in onze agenda kijken waar wij spelen, en dan gezellig eerst eens gaan verkennen hoe onze professionele band het doet.

Bruiloft band Den Bosch voor ieder bruiloftsfeest

Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze. Als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.

De feestavond

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld.

Ook in de pauze verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen.

Professionele bruiloft band Den Bosch

Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort.

Hierdoor kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan op jouw bruiloft.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina. Of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Offerte bruiloft band Den Bosch

Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvraag

 

bruiloft band den bosch
Bruiloft band den Bosch

 

Interactie met publiek

Onze bruiloft band Den Bosch zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape mede over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow, hierdoor klinkt Escape niet alleen goed maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’ Het verloop van uw feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf het kan allemaal.

Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld. Band Escape heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Symbolen van de huwelijksjubilea

Bruiloftsband Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijksjubilea. Daarom vind u hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.

Of navigeer verder:

Almere Den Bosch
Amersfoort Den Haag
Amsterdam Deventer
Apeldoorn Dordrecht
Arnhem Eindhoven
Breda Emmen
Delft Enschede
Groningen Rotterdam
Haarlem Tilburg
Hoofddorp Utrecht
Leeuwarden Venlo
Leiden Zaandam
Maastricht Zoetermeer
Nijmegen Zwolle