Feestband

Zoekt u een feestband voor uw bruiloft, trouwerij, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement, dan is coverband Escape de ultieme feestband voor uw feest.

Met Feestband Escape wordt uw bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest een écht feestje.

Door de gezellige interactie van de band en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de buhne af. Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat en er een leuk feestje gebouwd kan worden!

Allround is Escape enorm sterk, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meegmaakt, gereperteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70's tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt feestband Escape natuurlijk ook.

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:  Die Jongens spelen alles !

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo, dit maakt Escape de ultieme Feestband.

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.