Coverband boeken voor uw bruiloft, trouwerij, bruiloftsfeest, verjaardag, feest, evenement of bedrijfsfeest? Boek dan Coverband Escape en ze zullen u overtuigen. Zie hun echte reviews maar eens, met al hun tevreden klanten. Leuke bands, leuke muziek en een feest om niet te vergeten zijn de ingrediënten voor een geslaagd knalfuif.


Door de juiste ingrediënten te gebruiken, maken ze van ieder feest een geslaagd feest. Je hebt alle bands al gezien op internet maar bent er nog steeds niet uit? Kom dan eens kijken bij een openbaar optreden van deze fantastische band:
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar hun agenda.

Perfecte coverband boeken

Hou je van muziek op een feestje of spetterende livemuziek op uw bedrijfsfeest? Band Escape is een professionele coverband, die speelt met passie en liefde voor muzikale kwaliteit op ieder feest en evenement. Ze presenteren, tijdens uw feest, een uniek en breed repertoire met de grootste en beste hits, van de 70’s tot aan de allerlaatste hits uit de Top 40.

Voor elke muziekstijl

Je kunt deze band boeken voor de muziekstijl naar uw keuze, Van Rock tot Dance, House tot Happy Hardcore, van Pop tot Rap. Maar ook R&B, soul en funk, en uiteraard de huidige top 40. En natuurlijk zijn ze ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten in hun uitgebreide repertoire.

Bij Band-Escape bent u zeker verzekerd van professionele muzikanten. Want sinds 1994 bestaat deze band al, en het is dat stukje vakmanschap dat hun zo uniek maakt!

Zo repeteert de band bijna wel dagelijks… Om zo ook de allernieuwste hits op jullie feest te kunnen spelen. De meeste bands hebben niet zo’n groot repertoire als Band-Escape, dit onderscheidt ons in de breedste zin van het woord van andere bands.

Professionele coverband boeken

Snel een band boeken voor jullie feest? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want muzikaliteit, maar vooral passie zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

Band Escape is een- 3 mans formatie ze groeide snel en hebben sindsdien een uitstekende naam verkregen in heel Nederland, maar ook in België. Hun succes vloeit voort uit muzikaal vakmanschap, talent en betrouwbaarheid, en dat is waar veel mensen waarde aan hechten bij een band.

Kom eerst kijken!

We geven u de gelegenheid om eerst te komen kijken bij een van onze openbaar optredens, op deze manier kunt u kennis met ons maken en zelf ervaren alsof u ons geschikt vindt of niet.

We staan garant en beloven u een spetterend feest vol entertainment. Want we zijn niet zomaar een band, omdat we alle moderne en laatste nieuwe hits uit de hitlijsten spelen. Dit is iets wat, maar weinig bands in Nederland kunnen evenaren.

Tussen de sets door kan onze DJ spelen waardoor er geen moment van stilte valt. Hierdoor hoort u het gehele feest de muziek van uw keuze.

Een professionele coverband boeken?

Coverband boeken

Coverband Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen met hun vocale kwaliteiten en spontane interactie met het publiek. Vol enthousiasme wordt er door deze band gespeeld, waardoor elk genre aan bod komt. Van Rock tot Dance, House & Happy Hardcore, van Pop tot Rap & R&B, Soul en Funk, maar natuurlijk zijn we de Hollandse krakers en meezingers ook niet vergeten. Kortom een uniek en uitgebreid repertoire wat geen andere coverband heeft.

We zorgen continu voor een muzikaal spektakel met veel interactie en show, daarom blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele avond een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele artiesten die geregeld op verschillende podia staan en overal optreden.

Een band boeken met een totaal pakket

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? We zijn te huren voor uw feest of evenement.

Coverband boeken voor je feest?

Coverband boeken

Boek dan Coverband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten.

Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape. Het repertoire is zo uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek gespeeld wordt. Het repertoire bestaat uit hits van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of we nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.


Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Nog meer informatie?

Heeft u nog meer informatie nodig over een band boeken?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en we nemen dezelfde dag nog contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op
Voor en achternaam

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit enkele artiesten-muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, of covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus vooral uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band.

In Nederland en België

In Nederland en België zijn er duizenden coverbands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire.


Zie ook onze andere pagina’s:

Allround coverband

Bruiloft band boeken

Nederlandse band

Coverband voor een Bruiloft

Live band

Band boeken en inhuren voor jouw feest

Coverband Den Haag

Festival band

25 jarig huwelijk

Band voor bedrijfsfeesten