Coverband boeken

Wilt u een coverband boeken voor uw bruiloft, trouwerij, bruiloftsfeest, verjaardag, feest of bedrijfsfeest ?

Boek dan Coverband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten.

Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape, het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek gespeeld wordt. Het repertoire bestaat uit hits van de 60's, 70's, 80's, 90's en 00's tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal, Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.boeken-coverband

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben, zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een feest van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurerren met een 5 of 6-mans formatie.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Reactie bruidspaar Femke en Alex

Wat was dìt een onvergetelijke avond. Alles klopte en de band zorgde voor een waar vuurwerk als kroon op deze allermooiste dag van ons leven.
Dank jullie wel daarvoor, jullie zijn geweldig en tot snel en jullie zijn nog niet van ons af ?
We komen snel weer naar de Big Bell om het dunnetjes over te doen!

Alex en Femke van der Meer

 

Reactie van het bruidspaar Anouke en Yoram

Hi David, Wouter en Joleen,

We kijken terug op de mooiste en leukste dag van ons leven en genieten nog steeds van elke herinnering :)
We willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest dat jullie hebben verzorgd.
Het was voor ons echt perfect en super leuk om te zien dat er zoveel mensen aan het dansen waren!
Van zo’n beetje iedereen hebben we te horen gekregen dat de band zo leuk was, dus die kunnen jullie in je zak steken. We waren al fan van jullie maar met Joleen erbij stiekem nog meer: wat was jullie repertoire leuk zo met z'n drie!
We zullen jullie snel nog een keertje zien in het Palm Party House of The Big Bell :)

Groetjes,

Yoram en Anouk

 

Reactie Nationale Nederlanden

Jullie optreden tijdens het NNPV feest in de Efteling, voor bijna 2400 personen, was super! Graag tot een volgende keer!

Hartelijke groeten, Josée Daniels.

 

Reactie Erik de Beer, Mainsales te Nootdorp

Ik heb Escape 2 keer echt een hele avond horen spelen.

Op mijn verjaardag hebben zij een muzikale top avond verzorgd en ook op een feestavond van GHC in Leiden. Echt lekker knallen met die goede nummers, je merkt wel dat zij veel spelen en ook blijven repeteren omdat deze coverband professioneel is.

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.