Coverband Amersfoort reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen voor uw bruiloft in de omgeving van Amersfoort? Of een band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band reist graag voor u door het hele land om bij uw te komen spelen.

Coverband Amersfoort

Onze coverband staat garant voor een spetterende feestavond vol entertainment. Deze band is niet zomaar een band met een geijkt repertoire, wij spelen ook de nieuwste Top-40 hits van deze week. Hierdoor is Escape geschikt voor een publiek van jong tot oud. Alsmede draait een DJ het gehele feest tussen de sets door. Hierdoor valt het feest niet stil en bent u verzekerd van een spetterend feest met de gehele avond muziek naar uw keuze.

Beste Coverband van Amersfoort

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door de band gespeeld, en zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de Hollandse krakers zijn wij niet vergeten. Daarom is Coverband Escape een band voor iedereen!

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij zorgen op een muzikaal verantwoorde wijze ervoor de nummers achter elkaar aan te spelen. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest altijd een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden overal in Nederland op.

Totaal Pakket

Coverband Amersfoort
Coverband Amersfoort

Coverband Amersfoort levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten wordt er een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud. Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Neem direct contact op want wij zijn te huren voor elk feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Coverband  / Nederland

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen! Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week. Natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire ook uitgebreid aanwezig! Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment! Met onze band spelen wij niet alleen in de regio Amersfoort, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kun u op Google ook een coverband in Amersfoort vinden, maar onze band bestaat al sinds 1994. hierdoor heeft de band wel wat jaren ervaring met het spelen op feesten. Zie onze reviews en u zult uw overtuigd zijn van onze jarenlange ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn Wij als muzikanten of artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Het is gratis en vrijblijvend!

Bel voor een Coverband Offerte aanvraag

Informatie voor uw feest

Informatie over prijzen en beschikbaarheid? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Coverband Escape voor uw feest.

Neem contact met ons op
Voor en achternaam

Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag. Band Escape reist door heel Nederland.

Of navigeer verder:

AlmereDen BoschGroningenRotterdam
AmersfoortDen HaagHaarlemTilburg
AmsterdamDeventerHoofddorpUtrecht
ApeldoornDordrechtLeeuwardenVenlo
ArnhemEindhovenLeidenZaandam
BredaEmmenMaastrichtZoetermeer
DelftEnschedeNijmegenZwolle
Coverband Amersfoort
Coverband Amersfoort
Sluit Menu