Bruiloftband

Bruiloftband Escape

Bruiloftband Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten, de dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Coverband Escape. Het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek tussen zit. Van de 70's, 80's, 90's en 00's tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal, bruiloftband Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten, huwelijksfeesten en trouwerijen gespeeld.trouwerij-bruiloft-bruiloftsfeest

Ook in de eventuele pauzes van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurerren met een 5 of 6-mans formatie.

"De kwaliteit en het geluid van een grote professionele band en de prijs is betaalbaar, dat is twee vliegen in één klap"

12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over prijzen, doet u dan een vrijbljivende offerte aanvraag, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Reactie bruidspaar Femke en Alex

Wat was dìt een onvergetelijke avond. Alles klopte en de band zorgde voor een waar vuurwerk als kroon op deze allermooiste dag van ons leven. Dank jullie wel daarvoor, jullie zijn geweldig en tot snel en jullie zijn nog niet van ons af ? We komen snel weer naar de Big Bell om het dunnetjes over te doen!

Alex en Femke


Reactie bruidspaar Anouke en Yoram

Hi David, Wouter en Joleen,

We kijken terug op de mooiste en leukste dag van ons leven en genieten nog steeds van elke herinnering :) We willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest dat jullie hebben verzorgd. Het was voor ons echt perfect en super leuk om te zien dat er zoveel mensen aan het dansen waren!
Van zo’n beetje iedereen hebben we te horen gekregen dat de band zo leuk was, dus die kunnen jullie in je zak steken. We waren al fan van jullie maar met Joleen erbij stiekem nog meer: wat was jullie repertoire leuk zo met z'n drie! We zullen jullie snel nog een keertje zien in het Palm Party House of The Big Bell :)

Groetjes,

Yoram en Anouk

 Reactie 25 jarige bruiloft van Ada en Peter

Jullie hebben zó goed allerlei muziekgenres gespeeld/gezongen de hele avond, de eer is aan jullie dat de vloer vol bleef ... naast het feit dat het een toffe groep met veel "oudere jongeren" betrof natuurlijk :-)

Was super feest met super band!!!

Ada en Peter

 

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.