Wilt u een Bruiloft Dj huren voor uw bruiloft of een huwelijksfeest met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek? Dan is Band “Escape” uw keuze.

"bruiloft dj

Daarbij is het ook fijn dat Escape door de kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte en geluid op uw feestlokatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 700 man kan Escape zijn mannetje staan. Niet iedereen geeft zijn bruiloftsfeest in de Ahoy dus geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest.

Bruiloft dj huren met kwaliteit

“De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio of DJ, dat is twee vliegen in één klap”.

Coverband voor een Bruiloft, Feestband of een Live band bruiloft het kan allemaal door de jarenlange ervaring van deze spetterende formatie op allerlei feesten voor jong en oud en in vele muziekcafés door het gehele land.

Over Band Escape

Band Escape is een band uit Den Haag. Onze band speelt muziek in de genres Entertainment,  Feestband, Liveband, Coverband & Disco. Escape is sinds 1994 een groot succes in Nederland en maakt van ieder feest een knalfuif.

De muziek van onze bruiloft Dj

bruiloft dj

De muziek van Coverband Escape klinkt als: Beyoncé, Rihanna, Justin Timberlake, Elvis Presley, Tina Turner, Whitney Houston,Tom Jones, Bob Marley, Trammps, Zara Larsson, Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, ZZTop, Rolling Stones, Golden Earring, U2, Mary J Blige, Lionel Richie, Nielson, André Hazes, Anouk en vele anderen.

Het repertoire van onze band en bruiloft Dj bestaat uit alleen covers en de beste hits aller tijden.

De optredens worden goed ontvangen op perfectwedding.nl: Band Escape krijgt 4.8 uit 5 sterren.

Offerte aanvraag Bruiloft Dj:

Offerte aanvraag

Richtprijs Bruiloft Dj huren

Wij hanteren een eerlijke en voordelige prijs voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage, maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.

Wij staan bekend om ons grote repertoire van alle Engelse en Nederlandse mee swingers en de gezellige interactie met het publiek.
Zien & horen = uiteraard geloven, dus wij nodigen jullie van harte uit om een optreden van ons bij te wonen!
info@band-escape.nl / +31653126857

Livemuziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, zo zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterend entertainment!

Met onze band spelen wij niet alleen in de regio Den Haag en Zuid-Holland, maar ook op alle locaties door geheel Nederland, het is voor ons geen probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Check ook ons YouTube kanaal voor vele clips van verschillende feesten!


Zie ook onze andere pagina’s:

Einde bruiloft Dj pagina.

Geef een reactie