band voor mijn trouwerij

U zocht naar: Band voor mijn Trouwerij? Dan is onze band, de ultieme band voor mijn trouwerij?

De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Uw trouwerij tot een spetterend feest brengen is dagelijkse kost voor band Escape. Het verloop van de trouwerij kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft jarenlange ervaring in spelen op trouwerijen.

Repertoire: Band voor mijn Trouwerij

band voor mijn trouwerij

Het repertoire van Escape kan elke trouwerij aan. Zowel voor jong en oud is er muziek en hierdoor zal elke gast het volledig naar zijn zin hebben op uw trouwerij. Of ze nu alleen maar luisteren of los gaan op de dansvloer. Escape kan het spelen en heeft u een verzoek, kom maar op. Wij hebben het zeker voor u!

Pauzemuziek van: Band voor mijn Trouwerij

Alsmede verzorgen wij in de pauze van de band de pauzemuziek. U kunt aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Heeft u een DJ of wilt u dat wij een DJ meenemen? Vraag dan naar de mogelijkheden. Als u zelf een DJ heeft kan deze altijd van onze geluidsinstallatie gebruik maken. Hierdoor heeft u maar een geluidsinstallatie op uw feest.

Flexibele bezetting

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een trouwerij van meerdere honderden personen komen wij niets tekort.

Aanvraag voor trouwerij

Heeft u vragen of wilt u een offerte of informatie aanvraag doen? Neem gerust even contact met ons op of vul het onderstaande formulie in.

Bel voor Coverband Escape 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte