Band voor bedrijfsfeesten

Band voor een bedrijfsfeest | Escape

Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band, dan is " Escape" een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw bedrijfsfeesten of personeelsfeesten. Door het enorme repertoire, bestaande uit hits van de 70's, 80's, 90's, 00's, 10's en de allernieuwste hits uit de top 40,  kan de band Escape iedereen op uw feest bekoren en op de dansvloer trekken. Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan mooie klanken ten gehore brengen op een lager geluidsniveau, maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat band Escape helemaal los met de juiste muziek aangepast aan de gasten op uw feest.

 

Grote of kleine bedrijfsfeesten of evenementen, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man, maar doet ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 man, een grotere band betekend niet betere of meer gevarieërde muziek. De buhne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band en de muziek klinkt net zo krachtig en vol.

efteling 2

Escape, dé band voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten.

Reactie Nationale Nederlanden

"Jullie optreden tijdens het NNPV feest in de Efteling, voor bijna 2400 personen, was super!
Graag tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Josée Daniels"

Reactie NS

"Verschillende keren hebben wij ze nu geboekt en iedere keer is weer een feest. Wat een professionele band en wat een super geluid. De sfeer is altijd gelijk raak. Of ze nu tijdens een buffet spelen of de dansvloer vol spelen iedere toets is raak.
Niet twijfelen gewoon boeken, eerlijke band voor een super goeie prijs.
Escape, er is geen betere voor ons"

Ger Franke, Nederlandse Spoorwegen

 

 

Bekijk de rest van onze website of doe een informatie / offerte-aanvraag.

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.