Band met DJ

Band met DJ

Wilt u graag een band met een DJ op uw feest?

Is een band alleen niet genoeg afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloftband Escape in combinatie met een DJ geboekt worden.

Alhoewel de band Escape een band is die heel interactief met het publiek omgaat en een spetterend repertoire heeft en zeker de avond als band alleen tot een succes kan brengen is er voor diegene die de gehele avond willen springen en meezingen, zonder enkele pauze, een combintaie mogelijk van de band Escape én een DJ op uw feestavond.

Het leuke van deze combinatie is dat er niet één moment van de avond een rustpunt is en de dansvloer ook in de pauze van de band vol kan staan, natuurlijk wordt het totale repertoire nóg groter en kunnen echt alle wensen, van jong én oud, vervult worden.

Wilt u liever af en toe een beetje rust in de tent en gewoon een drankje drinken in de pauze en genieten van een korte pauze met pauzemuziek, dan is deze combinatie niet uw ding. Informeer over de mogelijkheden van een band met DJ voor de gehele avond, het is zeker een hele leuke mogelijkheid om over na te denken.band en dj

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden  die in onze agenda staan of u kunt ons ook emailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, DJ combinatie en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Reacties Bruidsparen

Bruidspaar Laura en Mick

Wij zijn al regelmatig bij jullie komen kijken in de Big Bell en op andere feestjes. Mick kende David al via het snowboarden en wist zo van het bestaan van de coverband Escape. De feestjes waar jullie speelden zijn altijd goede feestjes geweest en toen wij gingen trouwen hoefden we geen moment te twijfelen over de band op ons feest. Dit moesten jullie zijn! De oorspronkelijke datum die wij eerst in gedachte hadden voor onze bruiloft hebben we zelfs veranderd, omdat jullie toen niet beschikbaar waren en wij jullie er zeker weten wel bij wilden hebben!!

Dus op 6 oktober 2018 was het feest voor ons! Tijdens de feestavond was het vanaf het eerste moment gezellig. Goede muziek en zang, breed repertoire, prachtige lichtshow en continu een goed gevulde dansvloer! Het feestje was de hele avond aan! Wij en onze gasten hebben geweldig genoten en wij raden iedereen coverband Escape aan!

Super bedankt David, Wouter en Joleen!! We zien jullie snel weer in de Big Bell!

Laura en Mick

Reactie bruidspaar Suzanne en Alex

Voor ons huwelijk op 4-10-18 zochten wij een band en kwamen per toeval bij Escape uit. Na het zien van wat video's en leuk en open contact per mail en telefoon hebben wij voor hun gekozen. Na ze een keer live te hebben bekeken in de Bigg Bell in Scheveningen waren we blij met onze keuze.

Onze feestavond is een top avond geworden dankzij de band! De muziek was perfect en de band voelde de sfeer goed aan en zorgde ervoor dat de vloer lekker gevuld was. Zelfs onze zoon van 10 was de hele avond op de dansvloer te vinden samen met zijn oma!

We willen David, Wouter en Joleen graag bedanken voor deze top avond en kunnen ze van harte aanbevelen! We zullen ze snel nog eens opzoeken in Scheveningen!

Alex en Suzanne

Bruidspaar Manuela en Luc

Voor onze bruiloft hadden wij een goede en leuke communicatie met jullie gehad.

En vanaf het begin dat ze op ons bruiloftsfeest begonnen met spelen zat de sfeer er gelijk goed in. Allerlei soort muziek en voor ieder wat wils. Supermooie stemmen en ze kunnen erg veel verschillende nummers zingen!

Zelfs nog een verzoekje gedaan die ze een paar dagen van tevoren nog voor ons hebben ingestudeerd. Super bedankt, het was een topavond!

Iedereen aan te raden!

Bruidspaar Femke en Alex

Wat was dìt een onvergetelijke avond.

Alles klopte en de band zorgde voor een waar vuurwerk als kroon op deze allermooiste dag van ons leven.

Dank jullie wel daarvoor, jullie zijn geweldig en tot snel en jullie zijn nog niet van ons af. We komen snel weer naar de Big Bell om het dunnetjes over te doen!

Alex en Femke

25 jarige Bruiloft van John en Mirjam

Escape is een super gave band met een heel breed repertoire en maken van je feest een super feest!!

Wij hebben Escape gevonden op internet en contact via e-mail was meteen al super en voelde heel vertrouwd. We zijn afgelopen zomer naar een optreden van Escape gaan kijken in de Big Bell in Scheveningen en waren meteen overtuigd en hebben ze dan ook meteen geboekt voor onze 25 jarige bruiloft feest op 26 januari in De Commanderie in Riel.
Afgelopen zaterdag was het dan zover, het feest kon beginnen, en wat we verwacht hadden is helemaal uitgekomen. Tijdens het eerste uur hebben ze lekker relaxed gespeeld en na het proost moment gingen de remmen los en hebben ze een super sfeer gecreëerd met een volle dansvloer!! Het volume is ook niet te hard waardoor je ook gewoon lekker met iedereen kan praten.

Het super moment was op het einde, Everything I do van Bryan Adams is voor ons een belangrijk nummer, dit nummer zat niet in het repertoire maar een paar dagen voor het feest belde David me dat ze het nummer hebben ingestudeerd!! Dit vinden we echt super, en Joleen heeft het echt super gezongen!! Kortom. Super Band, David, Wouter en Joleen zijn super aardige en leuke mensen, breed repertoire en gegarandeerd succes voor een heel gezellig feest voor alle leeftijden !! Escape bedankt voor deze onvergetelijke avond en ervaring !!

John, Mirjam en kids Zijlmans

Bruidspaar Anouk en Yoram

Hi David, Wouter en Joleen,

We kijken terug op de mooiste en leukste dag van ons leven en genieten nog steeds van elke herinnering :)
We willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest dat jullie hebben verzorgd.
Het was voor ons echt perfect en super leuk om te zien dat er zoveel mensen aan het dansen waren!
Van zo’n beetje iedereen hebben we te horen gekregen dat de band zo leuk was, dus die kunnen jullie in je zak steken. We waren al fan van jullie maar met Joleen erbij stiekem nog meer: wat was jullie repertoire leuk zo met z'n drie!

We zullen jullie snel nog een keertje zien in het Palm Party House of The Big Bell :)

Groetjes,

Yoram en Anouk

 

Reacties Bedrijfsfeesten

Reactie Nationale Nederlanden

Jullie optreden tijdens het NNPV feest in de Efteling, voor bijna 2400 personen, was super!
Graag tot een volgende keer!

Hartelijke groeten, Josée Daniels, Nationale Nederlanden.

Reactie NS

Verschillende keren hebben wij ze nu geboekt en iedere keer is weer een feest.
Wat een professionele band en wat een super geluid, de sfeer is altijd gelijk raak, of ze nu tijdens een buffet spelen of de dansvloer vol spelen iedere toets is raak.
Niet twijfelen gewoon boeken, eerlijke band voor een super goeie prijs!!

Escape, er is geen betere voor ons.

Ger Franke, Nederlandse Spoorwegen.

Reactie Car Dynamics, Nootdorp

Fantastiche veelzijdige band, gegarandeerd een gezellig feest.

Marcel Toet, Car Dynamics.

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

FacebookInstagramYoutubeTwitterPinterestLinkedin