Band met DJ

Band met DJ

Wilt u graag een band met een DJ op uw feest?

Is een band alleen niet genoeg afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloftband Escape in combinatie met een DJ geboekt worden.

Alhoewel de band Escape een band is die heel interactief met het publiek omgaat en een spetterend repertoire heeft en zeker de avond als band alleen tot een succes kan brengen is er voor diegene die de gehele avond willen springen en meezingen, zonder enkele pauze, een combintaie mogelijk van de band Escape én een DJ op uw feestavond.

Het leuke van deze combinatie is dat er niet één moment van de avond een rustpunt is en de dansvloer ook in de pauze van de band vol kan staan, natuurlijk wordt het totale repertoire nóg groter en kunnen echt alle wensen, van jong én oud, vervult worden.

Wilt u liever af en toe een beetje rust in de tent en gewoon een drankje drinken in de pauze en genieten van een korte pauze met pauzemuziek, dan is deze combinatie niet uw ding. Informeer over de mogelijkheden van een band met DJ voor de gehele avond, het is zeker een hele leuke mogelijkheid om over na te denken.band en dj

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden  die in onze agenda staan of u kunt ons ook emailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, DJ combinatie en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Reacties van bruidsparen

Reactie bruidspaar Femke en Alex

Wat was dìt een onvergetelijke avond. Alles klopte en de band zorgde voor een waar vuurwerk als kroon op deze allermooiste dag van ons leven.
Dank jullie wel daarvoor, jullie zijn geweldig en tot snel en jullie zijn nog niet van ons af, we komen snel weer naar de Big Bell om het dunnetjes over te doen!

Alex en Femke


Reactie van het bruidspaar Anouke en Yoram

Hi David, Wouter en Joleen,

We kijken terug op de mooiste en leukste dag van ons leven en genieten nog steeds van elke herinnering :)
We willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest dat jullie hebben verzorgd.
Het was voor ons echt perfect en super leuk om te zien dat er zoveel mensen aan het dansen waren!
Van zo’n beetje iedereen hebben we te horen gekregen dat de band zo leuk was, dus die kunnen jullie in je zak steken. We waren al fan van jullie maar met Joleen erbij stiekem nog meer: wat was jullie repertoire leuk zo met z'n drie!
We zullen jullie snel nog een keertje zien in het Palm Party House of The Big Bell :)

Groetjes,

Yoram en Anouk


Reactie 25 jarige Bruiloft van Ada en Peter

Jullie hebben zó goed allerlei muziekgenres gespeeld/gezongen de hele avond, de eer is aan jullie dat de vloer vol bleef ... naast het feit dat het een toffe groep met veel "oudere jongeren" betrof natuurlijk :-)

Was super feest met super band!!!


Reactie bruidspaar Marcel en Xandra

Onze bruiloft met deze band was super! Daarna op meerdere bruiloften en ook het bedrijfsfeest van Nationale Nederlanden meegemaakt en elke keer weer top! Staan voor kwaliteit en gezelligheid!!

Reactie bruidspaar Yvette en Matthijs

Geef je een feestje en ben je op zoek naar een leuke maar ook zeer goeie band dan is coverband Escape zeker de moeite waard.. wij kunnen deze band al aardig wat jaartjes en ze weten er altijd een feestje van te maken en zoeken ze nog regelmatig op als ze ergens spelen. Op onze bruiloft heeft iedereen er ook zeker van genoten en denken daar dan ook regelmatig aan terug..

 

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.