Band informatie

Flitsende performance op de bühne en een modern repertoire zijn de kenmerken van Coverband Escape uit Den Haag.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste Coverband voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat voor uw feest.

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren, op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.

Het is ook heel fijn dat Escape door de kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlokatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 700 man kan Escape zijn mannetje staan. Geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest van 1000 man of zelfs over de 2000 gasten. Hoewel deze band uit maar drie muzikanten bestaat zal Escape zeker niet onderdoen voor een vijf of zesmans formatie, en natuurlijk is Escape ook flexibeler als een grote band als het gaat om ruimte en geluidsniveau.

Omdat de band Escape al sinds 1988 bestaat is de band goed op elkaar ingespeeld en is het repertoire door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de band Escape nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. Het uniek en uitgebreide repertoire maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of feest omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn. Het repertoire varieërd van de 70's tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week evenals oudere en nieuwere hits van hollandse bodem. Door de diversiteit van het reperetoire is er muziekkeuze voor zowel de jongere als oudere generatie op uw feest, kortom voor ieder wat wils.

Check hier onze repertoirelijsten:


Het geluidsapparatuur dat Escape gebruikt is van de hoogste kwaliteit en zorgt altijd voor een aangenaam geluid aangepast aan de lokatie en het publiek. Naast een perfect geluid heeft Escape ook een mooie lichtshow die zorgt voor een visueel spektakel bij het spetterende repertorie, kortom niet alleen goed om naar te luisteren maar ook leuk om naar te kijken.

En zeker niet onbelangrijk, wat kost Coverband Escape en wat zijn hun prijzen en hoe komen die tot stand?

Coverband Escape is te boeken vanaf € 1245,- inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow, voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten, geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest. Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd en tevens kunnen DJ's, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons "inprikken". Bij evenementen of feesten met extra artiesten scheelt dit u elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ. Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlokatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

"De kwaliteit en het geluid van een grote professionele band en de prijs is betaalbaar, dat is twee vliegen in één klap"

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over prijzen, doet u dan een vrijbljivende offerte aanvraag.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vind u het leuk om te weten hoe Coverband Escape is ontstaan en hoe de band door de jaren zich heeft veranderd, kijk dan eens op de biografie pagina van Escape.

De Bandleden

Band nieuws

Contact

David Heutink

065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

FacebookInstagramYoutubeTwitterPinterestLinkedin