Band DJ gezocht voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloftfeest, huwelijkfeest of verjaardagsfeest of een feestband voor een bruiloft? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want;

Allround Coverband Escape bestaat al sinds 1988, hierdoor is de band goed op elkaar ingespeeld en het repertoire is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de band Escape nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. De unieke en uitgebreide muziek keuze maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of welk feest dan ook, omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn.

Onze Band en Dj staan garant

band-dj
Band en DJ

WijJ staan garant voor een spectaculaire feestavond vol entertainment. Coverband Escape is niet zomaar een band, wij zijn veelzijdig en spelen alle moderne hits, evenals een DJ. Deze formatie beschikt over een zeer breed repertoire en speelt alle songs uit dit repertoire Live. De uitgebreide muziekkeuze varieert van de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40. En natuurlijk is het Hollandse “meezing” repertoire ook volop aanwezig. Ook kunt denken aan Salsa en Merengue. Onze professionaliteit en veelzijdigheid maken ons flexibel en passend aan uw wensen, het is tenslotte uw Feest! Ieder feest dat wij verzorgen worden de repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens.

Wij zijn niet alleen professionals maar ook betaalbaar voor iedereen!

De formatie

band dj

De formatie van onze Band DJ bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren. In de pauze of als afwisseling hebben wij een DJ voor u beschikbaar.

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix van kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Hier kunt u bekijken wat wij hedendaags spelen verdeeld in categorie.

DJ en Band boeken

Band DJ
Band met DJ

Escape met een DJ is te boeken vanaf € 1245,- inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow, exclusief DJ voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten, geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest. Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd en tevens kunnen DJ’s, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons “inprikken”.

Bij evenementen of feesten met extra artiesten scheelt dit u elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ. Hierdoor wordt het gehele budget ook weer iets aangenamer.

Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlocatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

Coverband boeken of huren doet u bij Coverband Escape!

Bent u geïnteresseerd om onze Band DJ te boeken voor uw feest, huwelijk, bruiloft of een coverband voor een bedrijfsfeest? wij zijn te huren voor uw feest of evenement. Vul onze offerte formulier zorgvuldig in of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er voor al uw vragen te beantwoorden.

Bel voor een Band met DJ

06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
 
Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op uw vragen en/of offerte.