Band boeken of inhuren voor uw bruiloft, huwelijk, bedrijfsfeest of feest? Ook bij het boeken van een band, kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht en daarom denken we als band met uw mee, want muzikaliteit en vakmanschap zijn de eigenschappen waarmee je, je als band onderscheidt van andere bands.

Band boeken

Onze band bestaat als sinds 1994 en heeft al op alle mogelijke bruiloften, huwelijken en feesten met veel succes gespeeld. Bekijk onze reviews maar eens op Google of onze Sociaal Media kanalen. Voor het boeken van een band, komt u eerst eens gezellig bij ons kijken tijdens een openbaar optreden. In onze agenda vind u meer informatie over onze openbare optredens.

Band Escape heeft jarenlange ervaring en iedere muziekstroom al mee gemaakt, zo repeteren we wekelijks om zo ook de laatste hits uit de top 40 van deze week te kunnen spelen. Hun succes is het enorme repertoire waar veel bands niet aan kunnen tippen. We zijn geen hobby band, maar professionele muzikanten.

Repertoire-lijst-Escape

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Band boeken
Bij Escape kun je een band boeken voor ieder feest

Band boeken of inhuren

Een spetterende band gezocht? Voor een personeelsfeest, huwelijksfeest of bruiloftsfeest dan is coverband Escape de ultieme band voor uw feest. Door de jarenlange ervaring van deze band wordt ieder feest een knalfeest.

Zijn er nog vragen over onze band of acts, wat de kosten zijn van het boeken van een band? We staan 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op.

De formatie van onze band

Band boeken

De formatie van de band bestaat uit 3 bandleden die ieder goede solozang en verschillende muziek instrumenten bespelen. Door deze afwisseling is het constant verrassend om naar deze band te luisteren. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden.

Band Escape heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, latin en dansnummers.


Offerte, informatieaanvraag

Band boeken

We zijn er voor al uw vragen!


Offerte aanvraag

Voor ieder feest

Onze band speelt op alle feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten festivals en huwelijken. De band is breed inzetbaar, zo spelen we rock classics, popnummers, golden oldie’s, maar ook nummers uit de top 40 van deze week.
Het aanwezige publiek vindt het fijn wanneer ze gezien en gehoord worden tijdens een optreden. Dit betekent ook dat ze de aandacht langer vasthouden. Door onze ervaring weten we dit ook altijd goed vast te houden en van u feest het feest van uw leven te maken. Band boeken? Zie onze reviews maar eens.

Huwelijksverjaardag

Echtpaar op hun gouden huwelijk

Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat ze een bepaald aantal jaren zijn getrouwd. Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt. Lees Meer>>>