Band bedrijfsfeest nodig? Zoekt u een coverband voor livemuziek voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Onze band speelt graag op uw bedrijfsfeest.

Heeft u een bedrijfsfeest met veel personen van verschillende leeftijdsgroepen? Dan is Escape een goede keuze voor de muzikale omlijsting van uw feest. Zij spelen een zeer gevarieeerd repertoire van livemuziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Band bedrijfsfeest

Kerstgala van WSP-Food – Bedrijfsuitje

Band Escape staat ervoor om iedereen op uw feest te bekoren en op de dansvloer te trekken. Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan mooie klanken ten gehore brengen op een lager geluidsniveau. Maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat Coverband Escape helemaal los met de juiste live muziek aangepast aan de gasten op uw feest. Zowel voor jong en oud!

Een groot of een klein bedrijfsfeest, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man, maar doet ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 man, een grotere band betekend niet betere of meer gevarieerde muziek. De bühne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band en de muziek klinkt net zo krachtig en overtuigend.

Regio West Feest Nederlandse Spoorwegen – Personeelsfeest

Tijdens het feest van de N.S. heeft Escape ook gezorgd voor een bekende artiest. Dit was niemand minder dan Tino Martin. U kunt wel begrijpen dat dit een waar spektakel was. Feestband Escape speelt al meer dan 15 jaar op feesten van de Nederlandse Spoorwegen. Dit moet toch wel iets betekenen.

Grote of kleine feesten

Grote of kleine bedrijfsfeesten of evenementen, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man, maar doet ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 man, een grotere band betekend niet betere of meer gevarieërde muziek. De buhne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band en de muziek klinkt net zo krachtig en vol.

Voor ieder feest bent u bij Escape aan het juiste adres

Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band, dan is ” Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw bedrijfsfeesten of personeelsfeesten.

Band bedrijfsfeest
Band bedrijfsfeest

Het enorme repertoire, bestaande uit hits van de seventies tot heden en de allernieuwste hits uit de top 40. Hierdoor kan de band Escape iedereen op uw feest bekoren en op de dansvloer trekken. Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan mooie klanken ten gehore brengen op een lager geluidsniveau, maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat band Escape helemaal los met de juiste muziek aangepast aan de gasten op uw feest.

Escape, de beste livemuziek voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Bel band voor bedrijfsfeest 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Wat is een coverband

Band bedrijfsfeest

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn. Lees Meer>>>

Sluit Menu